Környezettudatos döntésekkel a tengernyi szemét ellen

Felfoghatatlan az a szemétmennyiség ami óceánjainkban úszkál. A tengeri áramlatok hatására összegyűlt szemétszigetek sokszor a felszín alatt áramlanak és mérgezik a környezetüket. Behatárolásuk ezért nem könnyű feladat, hiszen műholdakról sem mindig fedezhetők fel.

10 tipp a teafaolaj felhasználására

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is ez az Ausztráliából származó, sokoldalúan felhasználható illóolaj, melyet a teafa (Melaleuca alternifolia) leveleiből nyernek ki. Az ottani őslakosok gyógyhatását régóta ismerték és alkalmazták, így napjainkra már gyógyszerként tartják számon hazájában. Ez nem véletlen, hiszen számos probléma kezelésére és megelőzésére nyújt természetes és olcsó megoldást.

Babaápolás - természetesen

Könnyen rájöhet az ember lánya, hogy a babánknak felírt szuperbiztonságosnak hitt gyógyszertári kencék igazából nem is olyan tiszták mint elsőre véljük. Persze lelkes szülők kiváltják és első használatkor elborzadnak a fürdetőnek például már az állagától is. Első gyermekünket fürdetni - lássuk be - alapesetben is kihívást jelent, de a gyógyszertári fürdetővel még izzasztóbb feladat.

Feliratkozás  csatornájára