Monapel All In One Plus kombinált pelenka

Share
4,190 HUF

Rendkívül egyszerűen használható univerzális mosható pelenka, összevarrt külső és belső résszel. Formatervezett és karcsúsított vonalaival tökéletesen követi a baba combját, széles tépőzárainak köszönhetően pedig a derékrész mérete jól állítható a megfelelő bőségre. Az All in One mosható nadrágpelenka külseje vízzáró, ugyanakkor szellőző, puha, finom tapintású, különleges anyag. A baba bőrével érintkező belső rész 100% pamut. A nedvszívást növeli a bevarrt nedvszívó mag, emellett a pelenka tartalmaz egy flanel betétet, aminek segítségével szabályozható a nedvszívás.

Két méretben kapható, így újszülött kortól egészen a pelenkás időszak végéig kényelmesen használható.
M: 3-9 kg
L: 7-14 kg

Anyaga: 100% pamut belső, 100% poliészter nedvszívó mag a belsejében, a külső vízzáró borítás: 55% poliészter, 45% poliuretán. A belső és a betét bőrrel érintkező anyaga nyers, puha flanel, amit minősített ÖKO fonalból késziült. A vízzáró anyag, lélegző, antibakteriális, minősített ÖKO alapanyag. Bőr és bababarát termék.

A Monapel All in One Plus mosható pelenka használata rendkívül egyszerű. Ugyanúgy kell feladni, mint az eldobható pelenkákat. Praktikus megoldás akkor is, ha nem mi pelenkázunk, hanem valaki vigyáz a gyermekre, hiszen ezzel a pelenkával bárki könnyedén boldogul.

Kezelése: Az új pelenkákat az első használat előtt ki kell mosni. Többszöri mosással (2-3 alkalom) érhető el a legnagyobb nedvszívó képesség. Az All in One Plus nadrágpelenkákat elegendő 40 fokon mosni. Moshatóak 60 is, de az alacsonyabb hőfokon történő mosás kíméletesebb, így növeli a pelenkák élettartamát.

Vasalni nem szabad, mert tönkreteszi a pelenka gumírozását,  illetve deformálhatja a tépőzárat és a külső anyagot. Nem szabad emellett erőteljes dörzsölésnek kitenni, kicsavarni vagy sugárzó hő hatásának kitenni (pl. fűtőtesten történő szárítás). Vegytisztítani és fehéríteni tilos! Tisztításukhoz klórmentes, aktív oxigént tartalmazó áztató- és mosószerek ajánlottak! (A klór tartalmú szerek pl. Hypo, Florasept, Domestos roncsolják az anyag szálait, a gumit, valamint a vízzáró bevonatot, megrövidítve ezzel az élettartamát.) A pelenkák hátsó részén lévő tépőzárat mosás előtt vissza kell hajtani! A mosóhálóban történő mosás kíméli a pelenkákat, így növeli az élettartamukat.