Monapel Aqua mosható úszópelenka (M-es méret)

Share
2,790 HUF

A Monapel Aqua mosható úszópelenka kifejezetten pelenkás gyermekek részére lett kifejlesztve. Praktikus kialakításával megakadályozza a szennyeződések vízbe kerülését. Uszodai használatra és strandra egyaránt ajánlott.

A strandon történő használata során megvédi a babát attól, hogy a testnyílásokba szennyeződések kerüljenek. Súlya könnyű, testhezálló kialakítása miatt jól illeszkedik. Különleges, kifejezetten erre a célra kifejlesztett anyagának köszönhetően gyorsan szárad.

A Monapel Aqua úszópelenka tépőzáras kivitelű, így tökéletesen beállítható a baba méreteinek megfelelően. A tépőzárat emellett megkötő teszi biztonságossá, megakadályozva, hogy véletlenül kinyíljon, vagy a gyermek kinyissa a tépőzárat. Dereka és különlegesen szabott lábkivágása gumírozott, így téve tökéletessé az illeszkedést a comboknál.

Anyaga: 100% poliészter színes, vízlepergető anyag és 100% poliészter hálós bélés, 100% pamut szegőcsíkkal. Az úszópelenka anyaga erre a célra kifejlesztett, extra könnyű, gyorsan száradó anyag, amely megakadályozza a szennyeződés vízbe kerülését. A pelenkában található hálós bélés biztosítja, hogy a szennyeződés bent maradjon.

Használata: A Monapel Aqua könnyen feladható a babára. A tépőzárral rögzíthető a derékon, majd a biztonsági megkötőt is meg kell kötni. Szennyeződés esetén az úszópelenka könnyen és gyorsan levehető.

Kezelése: Ha szennyeződés került a pelenkába, akkor azt el kell távolítani majd kiöblíteni. Mosógépben 40 °C-on mosható. Ha nem került szennyeződés a pelenkába, akkor azt a fürdőruhákhoz hasonlóan elegendő lehet csak kiöblíteni. A tépőzárakat mosáskor zárni kell, nem szabad klór tartalmú mosószert, fehérítőt használni. Szárítógépben szárítani és vasalni tilos!

Méretek:
S 3-6 kg
M 6-11 kg
L 10-18 kg
XL 17-24 kg

Kapható színek: piros / kék

A választott színt a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni.